Individuele consulten en coaching

Individuele consulten en coaching

IMG_1359

Een persoonlijk consult kan interessant zijn als er belangrijke levensvragen aan de orde zijn. De concrete aanleidingen kunnen talrijk zijn en te maken hebben met psychologische thema’s, relaties, gezin, opleiding, werk, gezondheid, betekenisverlening, et cetera. De belangrijkste bijdrage die ik kan leveren ligt op het vlak van bewustwording. Ik gebruik hierbij astrologie en droomduiding als hulpmiddelen.

Horoscoopduiding

Jouw geboortehoroscoopgegevens helpen mij om de onderliggende patronen te zien die in je leven aan de orde zijn. Met deze kennis ben ik in staat je inzichten aan te reiken die jou helpen inzicht te krijgen in je eigen situatie. Bewustwording is het grootste cadeau dat je in je leven kan ontvangen: het bevrijdt je van lasten en schenkt werkelijke, diepe vreugde.

Droomduiding

Sinds het begin van dit millennium doe ik intensief (zelf)onderzoek naar symbolen die ons bereiken via dromen. Net als astrologische tekens geven deze allerhande informatie uit het onbewuste aan ons door. Ik kan je helpen bij het ontcijferen van de beelden en wat ze jou te vertellen hebben. De droominhoud wordt in verband gebracht met situaties die in je waakbewustzijn aan de orde zijn.

Coaching

In één consult kan ik je meestal meer dan genoeg aanreiken om mee verder te gaan. Als er sprake is van ingrijpende groei- of veranderingsprocessen kunnen vervolgsessies een optie zijn. Een coachingstraject is – uiteraard- maatwerk: Doel, aantal bijeenkomsten en frequentie worden in overleg bepaald.

Kosten (per 1-9-2016)

  • Astrologisch consult*: 90 euro (ca. anderhalf uur; mondeling of via skype)
  • Droomduiding: 60 euro per droom (ca. een uur; mondeling, telefonisch of via skype)
  • Coaching: 60 euro per sessie van een uur

* op basis van geboortehoroscoop met inbegrip van ‘progressies’ (actuele planeetstanden). Deze bieden samen inzicht in onderliggende thema’s in de horoscoop en actuele omstandigheden.

Disclaimer

  • Ik kan je helpen bij het duiden van de symbolen die in je leven naar de oppervlakte komen en eventueel ook hoe je daarmee kan omgaan. Ik ben niet geschoold in het verhelpen van (ernstige) medische, psychologische of psychiatrische problematiek.
  • Ik doe geen voorspellingen over de toekomst (omdat deze niet meer is dan een idee in het hier en nu).

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.