Individuele consulten

Individuele consulten

IMG_1359

Een persoonlijk consult kan interessant zijn als er belangrijke levensvragen aan de orde zijn. De concrete aanleidingen kunnen talrijk zijn en te maken hebben met psychologische thema’s, relaties, gezin, opleiding, werk, gezondheid, betekenisverlening, et cetera. De belangrijkste bijdrage die ik kan leveren ligt op het vlak van bewustwording. Ik gebruik hierbij astrologie als hulpmiddel.

Horoscoopduiding

Jouw geboortehoroscoopgegevens helpen mij om de onderliggende patronen te zien die in je leven aan de orde zijn. Met deze kennis ben ik in staat je inzichten aan te reiken die jou helpen inzicht te krijgen in je eigen situatie. Bewustwording is het grootste cadeau dat je in je leven kan ontvangen: het bevrijdt je van lasten en schenkt werkelijke vreugde.

Kosten

  • Astrologisch consult*: 90 euro (ca. anderhalf uur; mondeling of via Skype)

* op basis van geboortehoroscoop met inbegrip van ‘progressies’ (actuele planeetstanden). Deze bieden samen inzicht in onderliggende thema’s in de horoscoop en actuele omstandigheden.

Disclaimer

  • Ik kan je helpen bij het duiden van de symbolen die in je leven naar de oppervlakte komen en eventueel ook hoe je daarmee kan omgaan. Ik ben niet geschoold in het verhelpen van (ernstige) medische, psychologische of psychiatrische problematiek.
  • Ik doe geen voorspellingen over de toekomst (omdat deze niet meer is dan een idee in het hier en nu).

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.