Nieuwsbrief juni 2015

Header

Nieuwsbrief juni 2015

Beste lezer,

Na driekwart jaar begint de Astrozolder langzaam vorm te krijgen. De afgelopen maanden zijn er vooral activiteiten voor astrologen georganiseerd, maar na de zomer zullen er ook activiteiten voor een breder publiek georganiseerd worden. Je ontvangt hierover binnenkort meer informatie in de vorm van een heus najaarsprogramma. Voor nu wil ik je alvast wijzen op de introductiecursus Astrologie die in het najaar gaat starten en op de bijzondere wandelmeditatie die we in Ravenstein gaan doen. Zie voor meer informatie verderop in deze nieuwsbrief.

Ik wens je een mooie zomer toe.

Ben Rovers, Mr. Astrozolder

---

19 juli 2015: Astro-wandelmeditatie in Ravenstein

Een alternatieve zomerse zondagochtend: meditatief wandelen in het oude en sfeervolle vestingstadje Ravenstein. Een bewuste verbinding maken met je omgeving kan héél krachtig werken. De omgeving geeft signalen af die op subtiele wijze innerlijke processen in gang zetten. Door er met aandacht naar te kijken, ga je ze registreren. Deze signalen -wat doet deze plek met mij?- kunnen we ook astrologisch duiden. In samenwerking met Lindsay Gladstone (voertaal NL). Voor deze activiteit is geen astrologische voorkennis vereist.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden

---

Najaar 2015: Introductiecursus astrologie

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw geboortehoroscoop over jou te vertellen heeft? En zoek je een serieuze maar vooral ook leuke kennismaking met astrologie? Dan is dit je kans. In een cyclus van 7 avonden neem ik je mee op ontdekkingstocht door je eigen geboortehoroscoop. Je zult verbaasd staan over wat je er allemaal in kunt ontdekken. De cursus start bij minimaal 4 deelnemers.

• Klik hier voor meer informatie of aanmelden

---
IMG_3468

Het Jupiter-project

Van medio september 2014 tot en met april 2015 heb ik een project gedaan om ervaringsgericht te onderzoeken hoe het werkt om je op verschillende manieren en gedurende langere tijd bewust met de symboliek van een planeet (jupiter) te verbinden. Dit leverde bijzondere ervaringen op. Ik heb over dit project een aantal posts geplaatst op de website en een essay geschreven (allebei engelstalig).

• Klik hier voor de posts

• Klik hier voor het essay

---

Astrozolder goes abroad

De samenwerking met de Engelse astrologe Lindsay Gladstone heeft in de afgelopen periode al tot vruchtbare resultaten geleid. Lindsay kwam al twee keer naar Nederland voor een workshop en op 30 mei j.l. verzorgde ik een workshop in ‘haar gebied’ (Bosham, Sussex). Ook de komende tijd zal Lindsay weer naar Nederland komen voor workshops en we maken op dit moment ook plannen voor astrologieweekends in zowel Nederland als Engeland (in 2016).

---
---

Waar we naar kijken trekt ons op magische wijze aan

(Plotinus, Enneaden)

Astrozolder, Kruisherenborch 21, 5241 KK ROSMALEN (M 0610 888 242)

Link naar website – Afmelden nieuwbrief